Blog

Na našem blogu najdete tipy, rady a inspiraci nejen pro profesionály v gastronomii, pohostinství či hotelnictví, ale také pro domácí použití. Podělíme se o nápady, jak efektivně využít jednorázové obaly, zatavovací fólie, hygienické produkty či další doplňky – ať už připravujete domácí oslavy, firemní akce, catering nebo chcete servírovat jídlo stylově a prakticky každý den.

Výpis článků

Jak na vakuování potravin a sous-vide: kompletní přehled pro domácnost i gastro provozy

V dnešní době, kdy chceme minimalizovat plýtvání jídlem, uchovávat potraviny co nejdéle čerstvé a zároveň využívat moderní kuchyňské technik...

Sushi – japonská tradice, estetika a chuť v dokonalé harmonii

Sushi už dávno není jen exotickou specialitou. V posledních letech si získalo místo i na českých stolech – ať už jako rychlá obědová variant...

Ovládací prvky výpisu

2 položek celkem